top of page

Möt teamet – Mansour Norozi


Mansour Norozi

Berätta kort om dig

Mitt namn är Mansour Norozi, jag är 25 år gammal och har vuxit upp i Örnsköldsvik där jag fortfarande bor. Jag är en driven person som älskar att lösa problem och tänka nytt.På fritiden tillbringar jag gärna tid på gymmet, men jag söker också ofta lugnet vid en sjö med vacker utsikt.Hur upptäckte du Your Brand Travel, och vad motiverade ditt beslut att bli en del av teamet? Hur länge har du varit involverad i teamet nu?

Vår CEO Tamer och jag träffades på utbildning till affärsutvecklare inom besöksnäringen. Jag deltog i flera möten med honom där vi diskuterade idén om Your Brand Travel. Det blev snabbt uppenbart för mig hur stark affärsidén var, vilket ledde till att jag bestämde mig för att gå med och förverkliga min dröm om att driva och skapa en innovation som kan slå igenom internationellt. Jag var den första personen som anslöt sig till teamet, och nu har jag varit med i nästan 2,5 år.
Vilken roll har du för närvarande på Your Brand Travel, och vilka aspekter av denna roll tycker du är mest tillfredsställande eller roliga?

Jag arbetar som affärsutvecklare på Your Brand Travel. Mina ansvarsområden inkluderar att samarbeta med reseleverantörer och varumärken samt att agera som marknadskoordinator, där jag hanterar våra sociala kanaler för vårt eget varumärke Tripand Stuff.Vad tycker du skiljer Your Brand Travel från andra aktörer inom rese- och upplevelsebranschen?

Your Brand Travel sticker ut tack vare vår specialbyggda plattform. Vi är de första som marknadsför med denna konceptplattform, vilket gör det möjligt för oss att helt anpassa upplevelser så att de speglar ett varumärkes värderingar, identitet och mål. Detta hjälper till att bygga lojalitet, öka engagemanget och driva försäljning som ett komplement till deras kärnverksamhet. Vi sätter kunderna i centrum i allt vi gör, och fokuserar på att skapa relevanta, segmenterade upplevelser som stärker interaktioner mellan varumärke och kund samt affärer i allmänhet.Kan du dela med dig av några insikter från dina tidigare yrkeserfarenheter och vilken typ av projekt eller uppgifter du har varit involverad i innan du började på Your Brand Travel?

Tidigare har jag arbetat inom besöksnäringen och den dagliga varuhandeln. Mina roller har främst fokuserat på försäljning och service, där jag alltid har satt kunden först och strävat efter att göra dem nöjda. Att hantera och bemöta kunder är något jag alltid har tagit med mig. Jag har en styrka i att lyssna på andra, ta emot feedback och sedan arbeta för att prestera bättre.


Det jag uppskattade mest var att samarbeta med människor och ständigt försöka lära mig av andra för att utvecklas.Utanför jobbet, hur gillar du att spendera din fritid? Har du några hobbies eller aktiviteter som du särskilt brinner för?

Jag tycker om att spela fotboll och även att titta på matcher. Jag tränar i princip varje dag, ibland på gymmet och ibland genom långa promenader. Det som är så härligt med mina promenader är att jag verkligen kan sätta mig och reflektera över dagen. Jag ställer mig själv tre frågor: Vad har jag gjort? Vad kan jag göra bättre? Och hur kan jag bli bättre? Dessa frågor hjälper mig att ständigt utvecklas och förbättra mig själv.
2 visningar0 kommentarer

Comments


hendrik-morkel-nxc15snaKHw-unsplash.jpg

Upptäck Your Brand Travel

Missa aldrig ett nytt inlägg

Prenumerera på vår blogg för att få en notis när ett nytt inlägg är tillgängligt.

Tack för att du prenumererar!

bottom of page