top of page

Träffa teamet – Mats Eriksson

Berätta kort om dig


Mats heter jag, jag är 49 år gammal och bor tillsammans med min sambo Hans och vår katt i Husum utanför Örnsköldsvik. Jag bor i ett hus på landet med skogen alldeles in på knuten och närhet till havet. Jag är en social, trevlig och naturälskande norrlänning som tog steget att flytta hit upp från Göteborg 2017.Hur upptäckte du Your Brand Travel, och vad motiverade ditt beslut att bli en del av teamet? Hur länge har du varit involverad i teamet nu?


Jag och Tamer träffades genom att vi gick en gemensam utbildning till affärsutvecklare inom besöksnäringen här i Övik. Det började med att Tamer ringde upp mig och berättade om hans idé om att starta ett företag och hur han tänkte utveckla det. Han sa att han ville ha med mig i projektet. Jag tyckte det verkade superspännande och samtidigt lite småläskigt med tanke på att det var en helt ny värld för mig att arbeta med SaaS lösningar, upplevelser och resor. Jag tackade ja såklart och har nu varit en del av teamet sedan två år tillbaka.Vilken roll har du för närvarande på Your Brand Travel, och vilka aspekter av denna roll tycker du är mest tillfredsställande eller roliga?


Jag arbetar som affärsutvecklare och medgrundare av Your Brand Travel. Jag gillar kundkontakten och att sälja idén bakom Your Brand Travel. Jag trivs också med att söka efter nya kunder och varumärken och hitta nya passande kontakter inom organisationer. Sedan sköter jag även det administrativa i form av bokföring och kontakt med myndigheter och liknande.Vad tycker du skiljer Your Brand Travel från andra aktörer inom rese- och upplevelsebranschen?


Your Brand Travel utmärker sig i rese- och upplevelsebranschen genom att erbjuda en specialbyggd plattform, vi är de första på marknaden med denna konceptplattform. Den möjliggör anpassning av upplevelser som matchar varje varumärkes identitet och mål, vilket ökar kundlojalitet, engagemang och försäljning. Vår kundcentrerade vision fokuserar på att skapa relevanta och segmenterade upplevelser som stärker relationer mellan varumärken och kunder, samtidigt som de tillför affärsnytta för våra partners.Kan du dela med dig av några insikter från dina tidigare yrkeserfarenheter och vilken typ av projekt eller uppgifter du har varit involverad i innan du började på Your Brand Travel?


Jag har arbetat inom handelsbranschen hela mitt yrkesverksamma liv, drygt 30 år i butik i olika positioner och roller och inom olika varumärken, bl.a Åhléns, HM, BR-leksaker och Stena Line. Jag började som extra personal, och jobbade sedan mig upp till biträdande butikschef, butikschef och store-controller. Jag tyckte om blandningen och kontrasten mellan praktiskt arbete på fältet, och det administrativa bakom kulisserna.


Mina år inom butik har gett mig värdefulla färdigheter, särskilt inom kundservice och stresshantering.


Vad jag tyckte mest om var att samarbeta med människor och se dem växa och utvecklas. Jag brukade ofta delegera och låta medarbetare prova saker som kanske låg lite utanför deras vanliga roll, för att ge dem en chans att utvecklas, få ett bredare perspektiv och en bättre förståelse för hur allt fungerade.Utanför jobbet, hur gillar du att spendera din fritid? Har du några hobbies eller aktiviteter som du särskilt brinner för?


På fritiden gillar jag att vara ute, träffa vänner, fixa på tomten och trädgården. Jag tar gärna en sväng med båten i vår vackra skärgård om vädret tillåter, hela vägen till Ulvön eller Trysunda, som är några av mina favoritplatser för att sola och bada. Jag har även en husbil som är väldigt bra både for korta utflykter i Höga Kusten, och för längre resor söderut till min familj på Västkusten.


När det blir dags sköter jag och min sambo även två bikupor, som motsvarar ungefär 100,000 bin, och gör egen honung. Vi har gjort detta i två säsonger nu och får fram ett tiotal burkar honung varje år.


Jag är också kontaktperson för en man som har autism, och vi brukar träffas varje vecka. Han behöver jobba på det sociala, så vi tar ofta en promenad, en fika, eller går på bio tillsammans.

8 visningar0 kommentarer

Comentários


hendrik-morkel-nxc15snaKHw-unsplash.jpg

Upptäck Your Brand Travel

Missa aldrig ett nytt inlägg

Prenumerera på vår blogg för att få en notis när ett nytt inlägg är tillgängligt.

Tack för att du prenumererar!

bottom of page