top of page

Möt teamet – Perrine ValletBerätta kort om dig

Jag heter Perrine Vallet, kommer ursprungligen från Paris, Frankrike och har bott i Spanien, Skottland och Singapore – jag älskar att utforska nya kulturer och få nya perspektiv. Jag har bott i Stockholm med min man och barn i mer än 10 år nu, och tycker fortfarande att det är ‘exotiskt’.Hur upptäckte du Your Brand Travel, och vad motiverade ditt beslut att bli en del av teamet? Hur länge har du varit involverad i teamet nu?

Jag stötte på Your Brand Travel av en slump egentligen, när jag såg en annons för tjänsten som marknadschef tidigare i våras. Jag blev nyfiken, besökte webbplatsen, tyckte konceptet var väldigt intressant och bestämde mig för att kontakta Tamer, vår VD.Vilken roll har du för närvarande på Your Brand Travel, och vilka aspekter av denna roll tycker du är mest tillfredsställande eller roliga?

Jag är marknadschef, och tycker verkligen om det breda omfång som rollen innebär. Nu när teamet och företaget fortsätter sin tillväxtresa framåt har jag möjlighet att arbeta nära alla teammedlemmar, i en blandning av strategi och taktik, i olika sammanhang. Jag trivs i snabba miljöer, där ingen dag är den andra lik, och detta är precis vad Your Brand Travel är för mig.


Vad tycker du skiljer Your Brand Travel från andra aktörer inom rese- och upplevelsebranschen?

Med min bakgrund inom marknadsföring och branding såg jag först den enorma potentialen för varumärkesdifferentiering, kundengagemang och lojalitet. Your Brand Travel skapar skräddarsydda upplevelser med utvalda partners, i linje med varje varumärkes identitet, målgrupper och affärsmål, och bygger meningsfulla kontakter genom vår unika, innovativa varumärkesupplevelseplattform. Det är en stark win-win för både varumärken och kunder, och öppnar också upp ytterligare möjligheter för våra partners.


Kan du dela med dig av några insikter från dina tidigare yrkeserfarenheter och vilken typ av projekt eller uppgifter du har varit involverad i innan du började på Your Brand Travel?

Jag har arbetat i en mängd olika varumärkes-, kommunikations- och marknadsföringspositioner i Europa och Asien, för både små startups och stora företag, på lokal och global nivå, både på konsultsidan och på industrisidan. Jag började inom bilindustrin och gick snabbt över till hälso-och sjukvården, vilket har varit mitt primära – men inte enda – fokus under de senaste 15 åren. Jag tycker verkligen om att arbeta från strategi till marknadsintroduktionsplaner och genomförande över olika kanaler och geografiska områden. Ju mer komplex, tvärfunktionell och reglerad miljön är, desto bättre!Utanför jobbet, hur gillar du att spendera din fritid? Har du några hobbies eller aktiviteter som du särskilt brinner för?

Familj och vänner tar upp det mesta av min fritid. Jag är en mycket social person med många intressen, så jag är alltid på jakt efter nya områden att lära mig om eller nya äventyr att ge mig ut på.


Sedan är jag en riktig hälsoentusiast så jag prioriterar funktionell rörelse och god mat så mycket som möjligt. Jag coachar grupper och individer i näring och träning, håller föreläsningar och workshops i företag, och är instruktör på Friskis & Svettis, Sveriges största gymorganisation. Att leda en grupp genom ett träningspass och se leenden och svett på deras ansikten efteråt är en av de bästa känslorna jag vet. När jag behöver ladda om och få min energibalans tillbaka tar jag gärna långa promenader runt Stockholm eller tränar.


En sak jag är stolt över är att vara volontär på Min Stora Dag, en organisation som skapar meningsfulla upplevelser för barn och unga med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Det är fantastiskt att se hur ganska lite av min tid kan göra stor skillnad för dessa barn och deras familjer genom starka upplevelser, bort från den hårda verkligheten med allvarliga tillstånd och långa sjukhusbesök. Det ger mig en stark känsla av syfte.

11 visningar0 kommentarer

Comments


hendrik-morkel-nxc15snaKHw-unsplash.jpg

Upptäck Your Brand Travel

Missa aldrig ett nytt inlägg

Prenumerera på vår blogg för att få en notis när ett nytt inlägg är tillgängligt.

Tack för att du prenumererar!

bottom of page